Comfortabele Attipas babyslofjes online bestellen

donderdag 19 oktober 2017 00:00:00 Europe/Berlin

Ergonomische Attipas babyslofjes. Dit zijn slofsokjes met een flexibele rubberen zooltje voor de spelende kinderen thuis of op de kinderopvang. Normaal wordt een sokje aan de onderkant vaak vies, bij deze kunt u de onderkant van het zooltje schoonmaken. Flexibel, antislip, makkelijk en comfortabel voor uw kind. kijk snel voor het gehele assortiment van de Attipas babyschoentjes. (Prijzen zijn inclusief verzending bij Boofies.com)

 

Boofies.com

Gepost in Nieuws door Boofies.com

Alle babyslofjes bestel je veilig on-line.

maandag 23 maart 2015 11:15:00 Europe/Berlin

Boofies.com

 

Lekkere warme slofjes voor je baby bestel je gewoon vanuit je luie stoel. Boofies heeft namelijk een groot assortiment kleurrijke en vrolijke slofjes voor de baby met koude voeten.

 

Om gemakkelijk en snel een keuze te maken uit het grote assortiment slofjes, zoek je eenvoudig op categorie. Er zijn namelijk slofjes voor jongens en meisjes, slofjes in de uitverkoop en slofjes van diverse merken.

 

Bestel bijvoorbeeld eens de leuke sloffen van Babydutch, Babypaws, Oxxy, Robeez, See Kai Run of het schattige merk Kidorable. De slofjes zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en zitten heerlijk en warm.

Natuurlijk kunnen ouders terecht in de webshop, ook zijn de slofjes een ideaal kraamcadeau! Slofjes komen namelijk altijd wel van pas en zullen zeker in de smaak vallen!

 

Shoppen bij Boofies.com is bovendien heel veilig, je betaalt namelijk middels een beveiligde verbinding zodat er niemand mee kan kijken terwijl je je bankzaken doet.

Betalen kan met iDEAL, een creditcard en PayPal. Natuurlijk kun je ook het verschuldigde bedrag gewoon via de bank overschrijven, het duurt dan wel iets langer voor je de bestelling thuis hebt.

 

Gepost in Nieuws door Erwin Zandink

Babysteps babyslofjes online bestellen

donderdag 19 maart 2015 11:15:00 Europe/Berlin

Complete assortiment lederen babyslofjes van Babysteps verkrijgbaar bij Boofies.com (10% korting bij aankoop vanaf 2 artikelen)

babysteps

Gepost in Nieuws door Boofies.com